Diensten

animation

ONZE DIENSTEN

Bij Easy Taxi Breda zijn al uw taxi aanvragen in goede handen. Een taxirit heeft u bij ons zo geregeld. Bovendien bieden wij onze diensten altijd aan tegen zeer scherpe tarieven waardoor u nooit te veel betaald.

Goedkope taxirit

Zo hanteren wij geen speciaal nacht- of avondtarief, en verlenen wij 24 uur per dag een voortreffelijke service tegen lage prijzen. En ook voor een taxi naar Schiphol hebben wij zeer lage tarieven.

Ervaren Taxibedrijf

Wij hebben al jaren nationale en internationale ervaring. Of het nu gaat om ziekenhuizen, bedrijven, overheidsinstellingen, havens of familiebezoek, wij zullen u altijd de juiste rit bezorgen via de meest optimale route.

Onze

Diensten

Airport service

Airport service

Easy taxi breda is al jaren de vliegveld service specialist voor de regio Breda en omstreken. Naar of vanaf Schiphol of Rotterdam Airport, kunt u zich comfortabel, voordelig en zorgeloos laten vervoeren naar het en vanaf vliegveld. …

Wanneer u vragen en/of opmerkingen heeft ten aanzien van het vip- en directievervoer, bel dan gerust eens met 076 260 22 22

Taxibus

Taxibus

TAXIBUS BREDA
Heeft u een taxibus Breda of omgeving nodig dan bent u bij ons aan het juist adres.
Bent u met een gezelschap van meer dan 5 personen dan is een taxibusje noodzakelijk. Easy taxi Breda beschikt over een aantal taxibusjes waar maximaal 8 personen vervoerd kunnen worden.

Zakelijk Vervoer

Zakelijk Vervoer

Laat uw belangrijke klant op een professionele en discrete manier ophalen door een gediplomeerde chauffeur . Discreet, comfortabel en vooral veilig van ‘A naar B’ vervoeren is één van onze specialiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld een lid van de directie laten ophalen vanaf zijn of haar huisadres en vervolgens laten vervoeren naar diverse zakelijke ontmoetingen. De passagier heeft de gehele reis geen zorgen betreffende het vervoer en kan desgewenst in de auto de afspraken voorbereiden en/of doorwerken als op kantoor. Als extra service is het ook mogelijk om een vip- directie chauffeur met of zonder wagen voor onbepaalde tijd in te huren.

Bel voor meer informatie met 076 260 22 22

Tip: Het vip-vervoer kunt u uiteraard ook bestellen voor bijvoorbeeld een jubilaris, een jarige,… enz.

Straat Taxi

Straat Taxi

Voor alle soorten vervoer kan de straattaxi geboekt worden. Dit kan bijvoorbeeld variëren van een avondje uit of een familiebezoek tot vervoer naar het station of een middagje winkelen. Onze taxi's kunnen 1-4 personen vervoeren, voor het vervoer van grotere groepen hebben wij de beschikking over meerdere bussen.

Let op: Avond en nachtritten door de weeks dient u tijdig te reserveren.

Call Now ButtonCall now
× Hoe kan ik je helpen?