Taxi Breda Rotterdam

Taxi Breda Rotterdam? Dan bent u bij Easy Taxi Breda aan het juiste adres. Wij maken gebruik van vier verschillende vervoersmiddelen.

Het eerste vervoermiddel waar wij gebruik van maken is een normale straattaxi. Dit is de goedkoopste optie van de vier. Het tweede voertuig waar wij gebruik van maken noemen wij de airport service. Wij kunnen u met dit vervoeren van Breda naar Schiphol, Zaventem, Düsseldorf en nog veel meer plekken. Over deze opties gaan wij u later meer vertellen.

Vervolgens maken wij gebruik van een taxi Breda zakelijk. Met deze optie is ons doel om stress van u af te nemen en uw klanten, bezoekers of werknemers een uitstekende autorit met goede service aan te bieden. Onze klanten worden op een professionele manier vervoerd door een gediplomeerde en servicegerichte chauffeur. De autorit kan ook gereden worden op rekening, dit houdt in dat wij de factuur achteraf naar u sturen.

Als laatste voertuig gebruiken wij de taxibus Breda. Dit is een ideaal voertuig als u met een gezelschap van 5 of meer personen bent, want dan kunt u met z’n alle in 1 taxibus. In een normale taxi passen er hooguit 4 personen in, wat betekent dat u twee taxi’s zou moeten bestellen en de kosten dus hoger komen te liggen. In de taxibus passen maximaal 8 personen.

Reserveer direct een taxi”

Taxi Breda Rotterdam airport

Gaat u binnenkort op vakantie en heeft u nog geen vervoer naar het vliegveld? Dan kunt u bij ons voor een lage en vaste prijs een taxi Breda – Rotterdam airport reserveren. Easy Taxi Breda Rotterdam garandeert u een comfortabele autorit naar de luchthaven. De auto’s die wij gebruiken zijn ruim genoeg voor al uw bagage. De passagiers houden ook nog genoeg beenruimte over zodat u comfortabel kunt zitten. Wij hebben ook een vaste prijs voor taxi Breda – Rotterdam. Daardoor weet u altijd welke prijs u te wachten staat en komt u niet voor verrassingen te staan wanneer u de prijs ziet. De prijs van een taxi Breda – Rotterdam is €85 en de prijs van een taxibus is €110.

Contact

Wilt u meer te weten komen over taxi Breda Rotterdam? Of heeft u een andere vraag over onze diensten? Dan kunt u ons gerust telefonisch of via de mail bereiken. Telefonische zijn we bereikbaar op 076 260 22 22 of 06 10 10 80 18 . Mailen kan naar info@easytaxi.nl. Wilt u liever langskomen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom, de koffie staat klaar! Adres: Weilustlaan 248 4817, Breda. Blijf altijd op de hoogte van Easy Taxi door ons te volgen op Facebook.

 

Scroll naar boven
Call Now Button