Taxi Breda Etten-leur

Bent u opzoek naar een taxi Etten Leur? Wij van Easy Taxi Breda kunnen u daarmee helpen. Wij zorgen er namelijk voor dat u bij ons in de auto veilig bent. Uw reservering krijgt onze volledige aandacht. Onze auto’s zijn ook altijd up to date en onze chauffeurs hebben constant contact met de centrale, zodat wij op de snelst mogelijke manier u kunnen afzetten op uw eindbestemming. Wij zijn ook 24/7 beschikbaar voor u. Wij zijn niet alleen beschikbaar in taxi Etten Leur maar ook in: Breda, Oosterhout, Dongen en nog veel meer plekken.

Vanuit Etten Leur bieden wij ook een airport service met vaste prijzen aan. Als u met onze taxi naar het vliegveld wordt vervoerd., willen wij ervoor zorgen dat u direct kan gaan beginnen met genieten van uw vakantie. Ook zijn wij altijd beschikbaar voor zakenreizen. Wij hebben een zakelijke taxi Etten Leur tot onze beschikking om u in een zakelijk voertuig naar het vliegveld te brengen. U kunt bij Easy Taxi Breda ook kiezen of u vervoerd wilt worden in een taxibus waar maximaal 8 personen in passen. U kunt natuurlijk ook gewoon een normale taxi Etten Leur reserveren. Reserveer direct een taxi

BOB – Taxi Etten Leur

Het komt natuurlijk wel eens voor dat u iets te veel alcohol op heeft. Stap dan vooral niet zelf achter het stuur! Maar maak u zich geen zorgen over hoe u thuis komt, onze taxi BOB staat 24 uur per dag klaar voor u. Zij zorgen ervoor dat u en uw auto veilig bij uw huis aankomen. De verkeersveiligheid vinden wij cruciaal, daarom hebben wij deze oplossing bedacht. Het is namelijk een makkelijke en goedkope manier om zonder zelf te rijden toch thuis te komen. Als u ons laat weten waar en hoelaat we u moeten ophalen dan zorgen wij ervoor dat u veilig thuis aankomt. Bij ons bestaat er ook nog een mogelijkheid dat wij uw auto naar huis rijden. Wilt u kiezen voor onze BOB taxi? Laat dit ons dan weten, dan regelen wij van Easy Taxi Breda het voor u!

Contact

Wilt u meer te weten komen over taxi Etten leur? Of heeft u een andere vraag over onze diensten? Dan kunt u ons gerust telefonisch of via de mail bereiken. Telefonische zijn we bereikbaar op 076 260 22 22 of 06 10 10 80 18 . Mailen kan naar info@easytaxi.nl. Wilt u liever langskomen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom, de koffie staat klaar! Adres: Weilustlaan 248 4817, Breda. Blijf altijd op de hoogte van Easy Taxi door ons te volgen op Facebook.

 

Scroll naar boven
Call Now Button