Taxi Breda Tarieven

Taxi Breda Tarieven? Easy Taxi biedt een van de voordeligste taxi service van Breda.

Door de jarenlange ervaring van onze chauffeurs zullen zij nooit onnodige kilometers rijden. Onze Chauffeurs rijden altijd de kortste routes waardoor u nooit teveel zult te betalen voor een taxirit. Wilt u van te voren berekenen hoeveel het u zal kosten? Hieronder vertellen wij meer over onze tarieven.

Taxi Breda tarieven beginnen met startprijzen die tijdens het rijden worden opgeteld. Het starttarief is bij Easy Taxi €3,60 en per kilometer wordt er €2,18 opgeteld, per minuut komt er €0,44 bij. Moet u van bestemming A naar bestemming B of heeft u misschien een zakenmeeting dan is het wachttarief €44 per uur.

Bestel uw taxi via onze website dan weet u meteen hoeveel de rit kost. Het is mogelijk om van te voren te betalen. Dan heeft u daar in de taxi geen omkijken meer naar. Daarnaast hoeft u ook niet extra te betalen als de chauffeur er voor kiest om een andere route te nemen vanwege de drukte op de weg of omdat er werkzaamheden worden verricht op de kortste route. Wilt u graag contant betalen of pinnen? Bij Easy Taxi is dat geen enkel probleem. Reserveer direct een taxi

Goedkope taxi Breda tarieven

Met Easy Taxi bent u verzekerd van vaste, vooraf afgesproken taxi tarieven. Er zijn dus geen vervelende verrassingen. Taxi Breda tarieven van Easy Taxi zijn een stuk goedkoper vergeleken met andere taxibedrijven. Met Easy Taxi reist u altijd heel veilig. Al onze chauffeurs hebben een veilige rijstijl en zijn dan ook professionele chauffeurs met jarenlange ervaring. Vooral in deze tijd waar u het beste drukke plekken kunt vermijden in verband met het virus is het ook een verstandige keus om een taxi te bestellen. Wij hechten waarde aan de veiligheid van onze klanten, bestuurders en weggebruikers. Daarom hebben wij strenge en periodieke controles op onze voertuigen. Wilt u snel en comfortabel van A naar B? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wilt u meer te weten komen over taxi Breda tarieven? Of heeft u een andere vraag over onze diensten? Dan kunt u ons gerust telefonisch of via de mail bereiken. Telefonische zijn we bereikbaar op 076 260 22 22 of 06 10 10 80 18. Mailen kan naar info@easytaxi.nl. Wilt u liever langskomen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom, de koffie staat klaar! Adres: Weilustlaan 248 4817, Breda. Blijf altijd op de hoogte van onze werkzaamheden door ons te volgen op Facebook.

Scroll naar boven
Call Now Button